Vi använder cookies

Vi använder cookies och annan spårningsteknik för att förbättra din användarupplevelse på vår webbplats, för att visa dig personligt innehåll och riktade annonser, för att analysera trafik till vår webbplats och för att förstå var våra besökare kommer ifrån.

Bengaliska bönor med tofu

Lunch
30 min
Antal personer: 4
Lättlagad, fräsch vegansk lunch

Ingredienser

1 gul lök
2 msk Kung Markatta olivolja
1/2 burk Kung Markatta kikärter
1 pkt Kung Markatta tofu
2 tsk curry
Flingsalt

Instruktioner

Strimla löken och stek den i olivolja på medelvärme.
Häll av vätskan från kikärterna och lägg dem i stekpannan.
Tärna tofun och lägg i tärningarna i stekpannan.
Strö över curryn och flingsalt.
Stek tills tofun är varm.
Servera med rött eller svart ris.
Gott att servera med mangochutney eller växtbaserad yoghurt.

Relaterade produkter

Liknande recept