Mat
OM OSS
Om oss
Våra märkningar
GDPR & Cookies
MAT
Produkter
HUD & HÅR
Hud och hårvård
KONTAKT
Kontakta oss
SE
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Kronärtskocksröra
Tillbehör
20 min
Antal personer: 4
En favoritdipp med smak av kraftfull dijonsenap
Ingredienser
Instruktioner
1 msk Kung Markatta Dijonsenap
2 msk Kung Markatta Olivolja
1 burk Kronärtskockshjärtan
3 dl Majonnäs
20 g Pinjenötter
2 st Selleristjälkar
1 st Silverlök
20 g Bladpersilja
Salt och peppar
ev. Chiliflakes till servering
Skölj av kronärtskockshjärtan och hacka i små bitar.
Finhacka stjälkselleri och lök, lägg i en skål.
Blanda i dijonsenap, majonnäs och olja. Smaka av med salt och peppar.
Rosta pinjenötter i en varm panna.
Hacka persilja.
Pynta röran och avsluta med att ringa lite extra olivolja över.
Ingredienser
1 msk Kung Markatta Dijonsenap
2 msk Kung Markatta Olivolja
1 burk Kronärtskockshjärtan
3 dl Majonnäs
20 g Pinjenötter
2 st Selleristjälkar
1 st Silverlök
20 g Bladpersilja
Salt och peppar
ev. Chiliflakes till servering
Instruktioner
Skölj av kronärtskockshjärtan och hacka i små bitar.
Finhacka stjälkselleri och lök, lägg i en skål.
Blanda i dijonsenap, majonnäs och olja. Smaka av med salt och peppar.
Rosta pinjenötter i en varm panna.
Hacka persilja.
Pynta röran och avsluta med att ringa lite extra olivolja över.
Liknande recept
Bönröra med Tahini
Saftig tomatsalsa
Rödbetshummus
Hummus
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent