Mat
OM OSS
Om oss
Våra märkningar
GDPR & Cookies
MAT
Produkter
HUD & HÅR
Hud och hårvård
KONTAKT
Kontakta oss
SE
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Rödbetshummus
Tillbehör
30 min
Antal personer: 4
Denna hummus kan höja vilken sallad som helst till skyarna och är helt enkelt suverän att fylla kylen med! Len, krämig och en riktig färgexpolsion!
Ingredienser
Instruktioner
Rödbetshummus
3 rödbetor, kokta skalade
2 dl Kung Markatta kikärtor
2 vitlöksklyftor, finhackad
2 msk Kung Markatta olivolja
2 msk Kung Markatta Tahini
flingsalt och nymald svartpeppar
Till servering
2 msk Kung Markatta olivolja
2 msk Kung Markatta kikärter
torkad oregano
granatäppelkärnor
mynta
Skär rödbetorna i bitar och mixa rödbetorna, kikärtor och vitlök.
Droppa i olivoljan och tillsätt tahini, salt och peppar.
Lägg upp rödbetshummusen i en skål, ringla över olivoljan, lägg på kikärter och strö över oregano.
Lägg på granatäppelkärnor och mynta.
Ingredienser
Rödbetshummus
3 rödbetor, kokta skalade
2 dl Kung Markatta kikärtor
2 vitlöksklyftor, finhackad
2 msk Kung Markatta olivolja
2 msk Kung Markatta Tahini
flingsalt och nymald svartpeppar
Till servering
2 msk Kung Markatta olivolja
2 msk Kung Markatta kikärter
torkad oregano
granatäppelkärnor
mynta
Instruktioner
Skär rödbetorna i bitar och mixa rödbetorna, kikärtor och vitlök.
Droppa i olivoljan och tillsätt tahini, salt och peppar.
Lägg upp rödbetshummusen i en skål, ringla över olivoljan, lägg på kikärter och strö över oregano.
Lägg på granatäppelkärnor och mynta.
Relaterade produkter
Kikärtor
400 G
Kikärtor
400 g
Oregano
6 gr
Olivolja Extra Virgin
1 L
Liknande recept
Bönröra med Tahini
Kronärtskocksröra
Saftig tomatsalsa
Hummus
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent