Mat
OM OSS
Om oss
Våra märkningar
GDPR & Cookies
MAT
Produkter
HUD & HÅR
Hud och hårvård
KONTAKT
Kontakta oss
SE
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Raw nougat brownie med rostade hasselnötter
Bakning
Antal personer: 8
Ingredienser
Instruktioner
250 g Kung Markatta dadlar
100 g Kung Markatta hasselnötter
60 g rostade hasselnötter
2-3 msk Kung Markatta kokosolja
4 msk sirap, tex Kung Markatta kokossirap eller lönnsirap
8 msk Kung Markatta kakao
1 näve Kung Markatta kokoschips
1 nypa havssalt
Lägg alla ingredienser, förutom de rostade hasselnötterna, i en matberedare och mixa till en slät massa.
Tillsätt hälften av de rostade hasselnötterna mot slutet. Klä formen med bakplåtspapper.
Fördela smeten i formen och gör ytan så slät som möjligt.
Ställ kakan i kylen i en timme (alternativt i frysen om det ska gå ännu fortare).
Dekorera kakan med resterande, rostade hasselnötter och kokos.
Skär i mindre bitar och servera med färsk frukt och eventuellt en god vaniljglass.
Ingredienser
250 g Kung Markatta dadlar
100 g Kung Markatta hasselnötter
60 g rostade hasselnötter
2-3 msk Kung Markatta kokosolja
4 msk sirap, tex Kung Markatta kokossirap eller lönnsirap
8 msk Kung Markatta kakao
1 näve Kung Markatta kokoschips
1 nypa havssalt
Instruktioner
Lägg alla ingredienser, förutom de rostade hasselnötterna, i en matberedare och mixa till en slät massa.
Tillsätt hälften av de rostade hasselnötterna mot slutet. Klä formen med bakplåtspapper.
Fördela smeten i formen och gör ytan så slät som möjligt.
Ställ kakan i kylen i en timme (alternativt i frysen om det ska gå ännu fortare).
Dekorera kakan med resterande, rostade hasselnötter och kokos.
Skär i mindre bitar och servera med färsk frukt och eventuellt en god vaniljglass.
Liknande recept
Vegansk mjuk pepparkaka med apelsinfrosting
Hemgjorda chokladbars med kokosfyllning
Frysta bananer med choklad- och jordnötsglasyr
Glutenfria äppelpannkakor
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent